Denní menu

22.3.2019

 

POLÉVKA:
Brokolicový krém s krutony(1,3,7,9,10,12)30,-
DOPORUČUJEME:
Flank steak,hranolky(1,3,7,12)160,-
HOTOVÁ JÍDLA:
Hovězí maso na houbách,rýže(1,3,7,10,12)102,-
Pečené vepřové maso,bílé zelí,H.K.(1,3,7,12)96,-
Holandský řízek,petrželové šťouchané brambory(1,3,7,10,12)96,-
Špagety "CARBONARA"(angl.slanina,smetana,parmasan)(1,3,7,10,12)94,-
Tortilla s peč. krůtím masem(zak.smet.,led.salát,rajčata)(1,3,7,10,12)106,-
Kuřecí steak zapečený se šunkou a sýrem,opeč.brambory(1,3,7,10,12)100,-
Smažený kuřecí řízek,domácí bram. salát(1,3,7,10,12)112,-
Desert:
Piškot s jablky a šlehačkou(1,3,7,10,12)20,-

Hotová jídla podáváme od 11:00 do 15:00 hodin a dále pak dle denní nabídky po celý den.
Není-li uvedeno jinak, je váha masa min. 100gr